remember-kreditkort

Re:member card

re:member Card är ett kreditkort som du kan ansöka om direkt hos bolaget. Detta kort kan underlätta alla dina inköp även om du ibland har ett ojämnt inflöde av pengar.

Om du väjer att använda kortet till större delen av dina inköp kommer du också få en god överblick över din ekonomi samt på vad och hur stora summor du spenderar över hela månaden. Fakturan på dina inköp kommer i slutet av varje månad, men du bestämmer själv i vilken takt du vill betala tillbaka den.

re:member är ett kreditkort som fungerar över hela världen och du kan själv välja om du vill använda dig av de upp till 56 räntefria kredit dagar, eller om du vill betala av dina inköp i mindre delbetalningar, eller betala av hela summan i slutet av varje månad.

När du ansöker om ett re:member card får du 56 dagar räntefri kredit, säkrare internet betalningar, tre valfria trygghetstjänster och möjlighet att betala av i din egen takt. Du bestämmer till stor del själv hur du vill att just ditt kort ska fungera.

Återbetalning

Genom att använda dig av ett re:member card får du möjlighet att jämna ut dina omkostnader. Ibland händer det att du har utgifter en månad som gräver ett stort hål i den månadens ekonomi. Med ett re:member card kan du välja när och hur du vill betala dessa utgifter för att få en jämnare återbetalning och fördela kostnaden på flera månader. Med ett re:member Card kan du ansöka om en kredit på upp till 100 000 kronor och du betalar enbart för den kredit du väljer att använda.

Säkerhet

Ett re:membercard kan användas över allt i världen och kortet är utrustat med ett datachip där magnetremsans information sparas på ett säkrare sätt och som ger en ökad säkerhetsstandard. För att öka säkerheten ännu mer är det mycket viktigt att du som innehavare av kortet alltid hanterar kortet på ett tryggt sätt och aldrig förvara PIN- koden på samma ställe som kortet. PIN- koden är en personlig identifikations kod som du använder dig av för att godkänna inköp och kontantuttag, utan denna kod ska kortet inte kunna användas. Eftersom att alla inköp gjorda med re:member card debiteras i efterhand behöver du som har kortet aldrig oroa dig för att någon ska kunna komma åt pengar som du har på dina konton och du kan i slutet av varje månad gå igenom fakturan och stämma av alla dina inköp innan du betalar fakturan.

När kortet används utomlands tillkommer en avgift för omräkningen från utländsk till svensk valuta. När du använder ditt re:member card har du möjlighet att utnyttja vad som kallas betalningsfria månad. Denna tjänst kan du använda två gånger per år och betyder att du under den månaden inte behöver betala till re:member. Denna tjänst kan dock inte användas efter varandra och det måste ha gått minst tre månader (betalningar) mellan de fria månaderna.

För att kunna ansöka om ett re:member card måste du vara minst 20 år och ha en årsinkomst eller pension som är minst 100 000 kronor. Lika så vill re:member också att du ska haft fast inkomst i sex månader eller mer, eller en privat rörelse i minst två år.

Betalskydd

Skulle du mot förmodan tapp bort ditt re:member card kan du enkelt spärra det genom att ringa re: member som också lovar att ersätta ditt försvunna kort inom fem arbetsdagar. Vill du kan du också betala extra för att få ett betalskydd på ditt re:member card. Ett betalskydd är en tjänst som ska göra det tryggare för dig att låna pengar via re:member. Betalskyddet är ett skyddsnät för om du skulle råka ut för ett plötsligt inkomstbortfall och kostar 0.75 procent av ditt utgående saldo varje månad och faktureras i samband med din vanliga faktura i slutet av månaden. Detta skydd gäller när du på grund av sjukdom, olycksfall, dödsfall eller arbetslöshet får ett inkomstbortfall. Betalningsskyddet täcker den lägsta kostanden du har att betala och baseras på det utgående saldo du har när inkomstbortfallet sker.